자료실

[영문] 문 앞에서 가로막히다

AMERICAS: STUCK AT THE DOOR: THE URGENT NEED FOR PROTECTION OF CENTRAL AMERICAN REFUGEES, ASYLUM SEEKERS AND MIGRANTS IN THE CARAVANS

The arrival in Mexico since 19 October 2018 of between 8,000 and 10,000 migrants, refugees and people seeking asylum from Honduras, as well as from El Salvador, Nicaragua and Guatemala as part of a series of so-called caravans is an urgent situation that requires States to respond in line with international human rights law and standards.

분류캠페인
문서번호AMR 01/9447/2018
발행일2018-11-26
국제앰네스티 편지쓰기 캠페인: Write For Rights

앰네스티의 다양한 자료를 통해 인권을 쉽게 이해하고 인권활동에 함께해요.

당신의 관심은 우리가 행동할 수 있는 힘입니다.
이름과 이메일 남기고 앰네스티 뉴스레터를 받아보세요!