자료실

[영문] #TOXICTWITTER VIOLENCE AND ABUSE AGAINST WOMEN ONLINE

findings paint a worrying picture that Twitter can be a toxic place for its female users. The company’s failure to meet its responsibilities regarding violence and abuse means that many women are no longer able to express themselves freely on the platform without fear of violence or abuse.

분류보고서, 캠페인
문서번호ACT 30/8070/2018
발행일2018-03-21
국제앰네스티 편지쓰기 캠페인: Write For Rights

앰네스티의 다양한 자료를 통해 인권을 쉽게 이해하고 인권활동에 함께해요.

당신의 관심은 우리가 행동할 수 있는 힘입니다.
이름과 이메일 남기고 앰네스티 뉴스레터를 받아보세요!