자료실

[영문]몸의 정치: 성과 임신출산의 범죄화

BODY POLITICS: A PRIMER ON CRIMINALIZATION OF SEXUALITY AND REPRODUCTION

This primer is one component of Amnesty International’s Body Politics: Criminalization of Sexuality and Reproduction series. It aims to motivate and equip the organization’s global movement to challenge unjust criminalization of sexuality and reproduction in local, national, regional and international contexts. It can be used as a stand-alone reference publication or in conjunction with the Body Politics Toolkit (Index: POL 40/7764/2018) and the Body Politics Training Manual (Index: POL 40/7771/2018)

분류보고서
문서번호POL 40/7763/2018
발행일2018-03-22
국제앰네스티 편지쓰기 캠페인: Write For Rights

앰네스티의 다양한 자료를 통해 인권을 쉽게 이해하고 인권활동에 함께해요.

당신의 관심은 우리가 행동할 수 있는 힘입니다.
이름과 이메일 남기고 앰네스티 뉴스레터를 받아보세요!